Рекламни торбички,опаковки,етикети

Вашите рекламни торбички не са просто консуматив или опаковка.Те са Вашата подвижна реклама.Всеки Ваш партньор или клиент винаги намира повторно приложение на рекламните торбички и по този начин Ви популяризира.Затова не подценявайте рекламните торбички, а се стремете те да бъдат уникални и разпознаваеми.

Рекламна агенция Дрейк предлага няколко вида рекламни торбички:

-Полиетиленови торбички,които сами по себе си се делят на обикновени и биоразградими.При тези торбички технологиите за печат са щрихов и фотореалистичен.
-Хартиени торбички - при този тип рекламни торбички разнообразието от размери,видове печат и дръжки на самите торбички е голямо.Хартията от която се изработват самите рекламни торбички също може да бъде различна(структура,грамаж и др.).Друга подробност,придаваща уникалност на Вашата торбичка е нанасянето на частичен UV лак върху част от изображенията на рекламната торбичка.

-Рекламни торбички от плат(ЕКО ТОРБИЧКИ) - този тип торбички са все още слабо разпространени,но пък са най-щадящи околната среда.С премахването на полиетиленовите торбички все повече хора ще поглеждат към рекламните торбички от плат.Те както и останалите два вида торбички могат да бъдат доста атрактивни и запомнящи се.

Освен Вашите рекламни торбички, при нас може да поръчате и рекламна опаковка за Вашият нов продукт.Ние гарантираме уникален и продаваем дизайн на рекламни и промишлени опаковки.

Рекламна агенция Дрейк предлага на своите клиенти и Дизайн и Печат на фирмени етикети:

картонени етикети
етикети по индивидуален дизайн / щанцовани /
каширани етикети
текстилни етикети
самозалепващи етикети
етикети с баркод

Направете запитване за конкретни размери и тиражи на: office@drake.bg

ЦЕНИ ЗА ПЕЧАТ НА ХАРТИЕНИ РЕКЛАМНИ ТОРБИЧКИ С ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН:


500 бр. рекламни торбички - 540.00 лв.

1000 бр. рекламни торбички - 980.00 лв.


*посочените цени са за печат на рекламни торбички (4+0 цвята) изработени от 100гр. бял Натрон с памучни дръжки и размери: 36х24х10см

 **посочените цени са без ДДС и не включват Дизайн и предпечатна подготовка

КАТАЛОЗИ