За Дрейк

Рекламна агенция Дрейк

Ние сме рекламна агенция Дрейк. Със средствата на креативността и изпитаните сили на екипа ни, създаваме иновативни и ефективни рекламни кампании от 2010 г.. Нашата мисия е да помагаме на нашите клиенти да постигнат по-голямо видимост и успех в бизнеса. Ние сме първокласни професионалисти, специализирани в различни области на рекламата. Нашите експерти са в състояние да анализират целевата аудитория на клиента и да създадат стратегия за реклама, която да постигне максимален ефект. Работим в тясно сътрудничество с клиентите си, за да гарантираме, че техните нужди и цели са изцяло задоволени. Силна вяра в иновациите и постоянното проследяване на тенденциите в рекламата ни правят най-доброто решение за вашата фирма.

Фирмата ни е доверен партньор както за своите клиенти, така и за доставчиците ни. От 2014 г. Дрейк Адвъртайзинг е директен вносител на рекламни сувенири от Европа и Азия. В старанието си да сме максимално гъвкави и да предложим най-добрата услуга на пазара, съкратихме сроковете за внос от Европа и сега доставките се извършват до 3-4 работни дни. Благодарение на добрите ни партньорски отношения с едни от най-големите доставчици на рекламни сувенири в Европа, имаме достъп до машинен парк с почти неограничени възможности за печат и брандиране на сувенири.

Освен, като вносител и търговец на едро на рекламни сувенири, ние сме се доказали като сигурен партньор с голям  професионализъм и конкурентни цени за:

– Графичен Дизайн и Предечатна подготовка

– Офсет и Дигитален печат на фирмени материали/Корпоративна идентичност/

– Производител на Календари

– Широкоформатен печат

Ние реализираме Вашите ИДЕИ!!!

Лого рекламна агенция Дрейк
Scroll to Top