За нас

Рекламна агенция Дрейк е създадена през 2010г. Екипът ни е с богат опит в рекламния бизнес и това ни позволява да предложим на клиенти си адекватна и професионална консултация свързана с реализацията на всяка рекламна кампания. В РА Дрейк се стараем да предоставим максимален избор от рекламни материали и богат набор от услуги за клиентите си.

Фирмата ни е доверен партньор както за своите клиенти, така и за доставчиците ни. От 2014 г. Дрейк Адвъртайзинг е директен вносител на рекламни сувенири от Европа и Азия. В старанието си да сме максимално гъвкави и да предложим най-добрата услуга на пазара, съкратихме сроковете за внос от Европа и сега доставките се извършват до 3-4 работни дни. Благодарение на добрите ни партньорски отношения с едни от най-големите доставчици на рекламни сувенири в Европа, имаме достъп до машинен парк с почти неограничени възможности за печат и брандиране на сувенири.

Освен, като вносител и търговец на едро на рекламни сувенири, ние сме се доказали като сигурен партньор с голям  професионализъм и конкурентни цени за:

– Графичен Дизайн и Предечатна подготовка

– Офсет и Дигитален печат на фирмени материали/Корпоративна идентичност/

– Производител на Календари

– Широкоформатен печат

Ние реализираме Вашите ИДЕИ!!!

cropped cropped cropped cropped logo drake for 23
За нас 2
Scroll to Top