Вашите рекламни торбички не са просто консуматив или опаковка.Те са Вашата подвижна реклама.Всеки Ваш партньор или клиент винаги намира повторно приложение на рекламните торбички и по този начин Ви популяризира.Затова не подценявайте рекламните торбички, а се стремете те да бъдат уникални и разпознаваеми.

Рекламна агенция Дрейк предлага няколко вида рекламни торбички:
-Хартиени рекламни торбички - при този тип торбички разнообразието от размери,видове печат и дръжки на самите торбички е голямо.Хартията от която се изработват самите рекламни торбички също може да бъде различна(структура,грамаж и др.).Друга подробност,придаваща уникалност на Вашата хартиена торбичка е нанасянето на частичен UV лак върху част от изображенията.

 ЦЕНИ ЗА ПЕЧАТ НА ХАРТИЕНИ РЕКЛАМНИ ТОРБИЧКИ С ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН:

За конкретна оферта моля изпратете Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

*посочените цени са за печат на рекламни торбички изработени от 120гр. бял гладък Крафт с памучни дръжки.

**посочените цени са без ДДС и не включват Дизайн и предпечатна подготовка

-Рекламни торбички от плат(ЕКО ТОРБИЧКИ) - този тип торбички може да разгледате в раздел  ЕКО РЕКЛАМА

Освен Вашите рекламни торбички, при нас може да поръчате и рекламна опаковка за Вашият нов продукт.Ние гарантираме уникален и продаваем дизайн на рекламни и промишлени опаковки.

Рекламна агенция Дрейк предлага на своите клиенти и

Дизайн и Печат на фирмени етикети:

картонени етикети
етикети по индивидуален дизайн / щанцовани /
каширани етикети
текстилни етикети
самозалепващи етикети
етикети с баркод

Направете запитване за конкретни размери и тиражи на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.