Широкоформатен печат от Рекламна агенция Дрейк:

Широкоформатният печат намира голямо приложение в т.нар. външна реклама. Чрез широкоформатен печат се реализират визиите за билборд конструкциите, калканите, рекламните пана и транспарантите по цялата пътна мрежа, брандирането на автопаркове.

Това обширно приложение на широкоформатния печат ни задължава да предложим на Вас, нашите настоящи и бъдещи клиенти тази услуга и да отговорим на Вашите изисквания за качество и отлична визия.

РЕКЛАМНИ ТАБЕЛИ - Метални табели , рекламни табели от PVC плоскост

БИЛБОРД - външни рекламни конструкции. Визиите за тях се отпечатват на винил.

КАЛКАНИ - външни рекламни конструкции с особено големи размери, монтирани по външните фасади на сгради. Визиите за тях се отпечатват на винил или винилна мрежа.

ТРАНСПАРАНТИ И РЕКЛАМНИ ПАНА - позиционират се на различни места, според предпочитанието и целите на клиента. При тях се използват различни материали, отговарящи на конструкцията/мястото за което са предназначени.

 

Цени за широкоформатен печат 720dpi:

  • Ламиниран винил на цена от 16.00 лв./кв. м
  • PVC фолио на цени от 17.00 лв./кв. м
  • Перфо фолио на цена от 26.00 лв./кв. м
  • Хартия бял гръб 120 гр. от 18.00 лв./кв. м
  • довършителни работи(монтаж, демонтаж, каширане, рязане по контур): 15.00 лв./кв. м
  • *посочените цени са за над 10 кв.м без ДДС и не включват Дизайн и предпечатна подготовка.

С помощта на широкоформатният печат и възможностите, които ни предоставя, можем да разнообразим интериора в офиса, да направим витрината на магазина уникална, да създадем разпознаваем щанд за всяко изложение.

Продукти:

  • ПАНА ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН (витрини, декоративни стени, светещи витрини и др.) –  печат на визуални елементи за оформлението на интериора на магазини, ресторанти, заведения и офиси. Най-често използвани материали са PVC, специализирани фотохартии и текстил.
  • ОФОРМЛЕНИЕ НА ИЗЛОЖБЕНИ ЗАЛИ И ЩАНДОВЕ – висококачествен печат на рекламни материали с нестандартни форми или големи размери. Най-често използвани материали са PVC, винил, текстил, плоскости от коматекс и пенокартон.